plank huren winkel

Zoeken naar plank huren winkel

het verKooplokaal, de winkel waar jij je eigen spullen kan verkopen.
DE WINKEL WAAR JIJ JE EIGEN SPULLEN KUNT VERKOPEN! Wij Over Ons. Het ver Kooplokaal is een initiatief van Claudia. Het is een plek waar je door het huren van een plank in een stelling en/of een kledingrek de mogelijkheid krijgt om gebruikte spullen, kleding maar ook je zelf gemaakte creaties te verkopen.
makelaar amsterdam
Offline verkopen als online shop! Mijnwebwinkel.
Goedkoper dan een eigen pand huren. Bezoekers kunnen je producten offline bekijken, aanraken en kopen. Je hebt zelf geen omkijken naar de verkoop. Versterking tussen online en offline. Extra reclame via de site van de stenen winkel. Er zijn een aantal manieren om zoveel mogelijk uit je deelname aan deze winkels te halen.: Natuurlijk zorgen je producten hier al voor een groot deel voor, maar probeer de look feel van jouw plank of kastruimte zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij je webwinkel.
makelaar
je spullen verkopen in winkels Mevrouw Markt.
Begin dicht bij huis. Vaak hebben je producten fans in de stad waar je woont, dat is mooi, nu kunnen ze ALTIJD naar een winkel om je spullen te kopen. Er zijn winkels waar je een plank kunt huren om je eigen spullen te verkopen.
Opslagcontainer Huren
Huur een plank of stoel in mijn winkel.
Mode ontwerpers kunnen daar een rek huren. Re: Huur een plank of stoel in mijn winkel. svbe Antwoord 5 Gepost op: 20 juni 2011, 1140.: Om maar even niet een nieuw topic aan te maken wil ik hier toch even op in haken.
cannabis
Home De Etalagefabriek.
De Etalagefabriek: bijzonder van dichtbij. De Etalagefabriek biedt ondernemers, ondernemende particulieren, kunstenaars, creatievelingen, webshops, zolderopruimers en andere verkopers de mogelijkheid producten te etaleren en te verkopen in een professionele winkel op een prachtige locatie in hartje Delft Oude Kerkstraat 8! Daarbij verzorgen wij de verkoop en jij ontvangt aan het eind van de huurperiode of maandelijks de volledige opbrengst op je rekening. De Etalagefabriek verhuurt etalages kasten, vitrines, planken of units op maat.
vlinder
Ons winkelconcept t Riethaantje.
Planken in onze winkel zijn te huur per week en een huurperiode kan elke dag van de week ingaan. Het assortiment van onze winkel kan dan ook per dag verschillen en dat maakt het juist zo leuk om met grote regelmaat onze winkel te bezoeken. De ene keer vindt u bij ons bijzonder koffiekopje van een Euro of een mooie handgemaakte pop, de andere keer een schilderij of een goedwerkende laptop. Als het op een plank past kunt u het bij ons verkopen en/of kopen. Onze plank is uw etalage! Wie kunnen bij ons verkopen? In principe kan iedereen bij ons een plank huren.
De opkomst van de plankenwinkels interessant of niet? Webwinkel Forum.
Mijn vrouw en ik zijn ook al meerdere malen benadert om in deze plankenwinkels een plank te komen huren. Ik heb zelf mijn twijfels of dit concept wel zo interessant is voor mijn eigen webwinkel. Voor het geld van zo'n' gehuurde plank in zo'n' winkel kan ik namelijk ook adverteren.
Zo werkt het De Etalagefabriek.
Reserveer je etalage. Reserveer online of in de winkel een kast, vitrine, plank of andere unit voor minimaal vier weken. Het huurcontract kan je in de winkel halen of downloaden en ondertekenen Je moet je in de winkel kunnen legitimeren.
jouw winkelkast.
Wil je kleding passen dan is dat geen probleem, er is een pashokje aanwezig, voor de kinderen is er een kinderhoekje en we hebben een grote tafel in de winkel staan waar je heerlijk kunt zitten om een kopje koffie of thee te drinken.
mijnTafel Hoe werkt het?
Een tafel bestaat uit meerdere bladen en bovenaan zit een rail voor kleding. Je kunt ook kiezen voor de combinatie van twee rails en een plank. De huur is inclusief prijsstickers met barcode, hangers, prijskaartjes en stickervellen. Tegen een kleine meerprijs kun je gebruik maken van alarmstickers en kledingtags om uw artikelen te beveiligen. De huur kan elke dag van de week ingaan.

Contacteer ons