hoofd

Meer resultaten voor hoofd

hoofd WikiWoordenboek.
Iemand het hoofd bieden. Iemand voor het hoofd stoten. Iets over het hoofd zien. iets vergeten of ontbreken. Met het hoofd tegen de muur lopen. Vurige kolen op iemands hoofd stapelen. Wie boter op zijn hoofd heeft moet niet in de zon gaan lopen.
overmatig zweten
Puzzelwoordenboek Hoofd.
Hoofd bedrijfsveiligheid afk. Hoofd dat beurs aanvoelt crypt. Hoofd dat een oever of kust besch. Hoofd dat er tabak van heeft cry. Hoofd dat laat weten dat hij het 1. Hoofd dat veel op tv verschijnt 1. Hoofd der huisbedienden 1.
kussen
Gratis woordenboek Van Dale.
voor het hoofd stoten kwetsend behandelen; zich het hoofd breken over iets erover tobben; het groeit me boven het hoofd ik kan het niet meer overzien, het wordt me te veel; het hoofd koel houden rustig blijven, niet in paniek raken; zijn hoofd stoten a het door stoten bezeren; b afgaan, gezichtsverlies lijden; het hoofd boven water houden a niet onder de omstandigheden bezwijken; b zich financieel redden; uit hoofde van wegens 2 verstand: niet goed bij het hoofd zijn min of meer gek 3 eerste, met leiding belaste, voornaamste persoon 4 persoon: zoveel hoofden, zoveel zinnen zoveel mensen, zoveel zienswijzen; zestig euro per hoofd 5 het bovenste, voorste gedeelte van iets: het hoofd van een brief; aan het hoofd staan de leiding hebben.
boekhouding
Die of dat hoofd Welklidwoord.nl.
Ook mogelijk het hoofd of dit hoofd. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
hoofd kussen
Nederlandse synoniemen van hoofd, ander woord voor hoofd.
Toon synoniemen NL. Synoniemen van hoofd. hoofd van een mens. Puzzelomschrijvingen van hoofd in het puzzelwoordenboek.: Boven water gehouden om niet failliet te gaan crypt. Bovenste gedeelte van iets. Bij veel geestelijke inspanning breekbaar crypt. Directeur die aan kop gaat crypt.
vacature hoofd communicatie
Hoofd Wikikids.
Je hoofd zit bovenop je lijf. Je hoofd zit daaraan vast via je nek. Iedereen heeft weer een ander hoofd. Gelukkig maar, anders zagen we er allemaal hetzelfde uit van boven. In je hoofd zitten je hersenen: die heb je nodig om te denken.
bhv
Hoofd 18 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. het hoofd zelfst.naamw.Uitspraak: hoft Verbuigingen: hoofden meerv. 1 bovenste deel van je lichaam, met je ogen, neus, mond, oren en hersenen Voorbeelden: je hoofd schudden omdat je iets niet goed vindt, je hoofd kaal scheren omdat je d.
hoofd kussen

Contacteer ons