winkel toonbank

Zoeken naar winkel toonbank

Toonbanken De steiger houtloodsDe steiger houtloods.
op afspraak via mail, telefoon of via het contactformulier. Zaterdag 1000: 1500.: op afspraak via mail, telefoon of via het contactformulier. Daar wij graag de tijd willen nemen voor onze klanten of soms op locatie aan het werk zijn werken wij graag op afspraak om teleurstellingen te voorkomen.
houten fotolijst
Toonbank kopen Alle toonbanken voor uw winkel Multishape BV.
Omdat elke winkel anders is en een toonbank qua dessin moet passen in uw winkelinterieur kunt u een keuze maken uit 15 verschillende kleuren. Zo bieden wij verschillende kleuren wit, grijs en houtkleuren zoals noten, kersen, beuken, eiken en ahorn.
wasmachine onderdelen
Steigerhouten toonbank Winkelinrichting SteigerhoutenMeubelshop.
Maatwerk mogelijk vul offerteformulier in. Steigerhouten toonbank of balie Trend is een echte eye-catcher voor in jouw winkel! Standaard wordt deze toonbank geleverd met een legplank aan de achterzijde om je kassa, ordners, mappen, pakpapier en kantoorartikelen op te plaatsen.
afval container
Winkelmeubilair Toonbank voor uw winkel Multishape BV.
Ook maken wij uw toonbank op maat van uw winkel en wensen. MultiShape beschikt over een eigen moderne meubelmakerij waarin wij uw toonbank kunnen maken uit diverse materialen en in alle denkbare afmetingen. Voor uw gemak hebben wij een aantal standaardmaten in toonbanken ontwikkeld.
prince
Toonbank Winkelbalie het Steigerhouthuis.
SKU: niet beschikbaar Categorieën: Diversen, Kasten, Kasten Diversen, Zakelijk Tags: steigerhout bar, steigerhout kassablok, steigerhout toonbank, steigerhout verkoopbalie, steigerhouten bar, steigerhouten kassa blok, steigerhouten verkoop balie, Toonbank. Steigerhout staat bekend om zijn stoere robuuste karakter. Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af.
Graffiti Kinderfeestje
Toonbanken Van Keulen Interieurbouw.
Het is de plek waar uw klanten afrekenen, advies vragen en bestellingen doen. Tegelijkertijd bepaalt de toonbank de sfeer en het gezicht van de winkel. Een hoge, gesloten toonbank maakt immers een hele andere indruk dan een wat lagere toonbank met glazen vitrines.
Winkelinrichting winkelstellingen Toonbank RCS-009.
Winkelinrichting Toonbank RCS-009. Onze modulaire toonbanken passen perfect bij onze wandstellingen en gondelaars. Ze zijn robuust en eenvoudig te monteren. De standaardhoogte is 1200mm, zodat u een goed overzicht over uw winkel houdt. RCS-009 wordt geleverd met een geperforeerde achterwand, waaraan u gemakkelijk haken kunt bevestigen niet inclusief.
Steigerhouten toonbank Winkelinrichting SteigerhoutenMeubelshop.
Maatwerk mogelijk vul offerteformulier in. Steigerhouten toonbank of balie Trend is een echte eye-catcher voor in jouw winkel! Standaard wordt deze toonbank geleverd met een legplank aan de achterzijde om je kassa, ordners, mappen, pakpapier en kantoorartikelen op te plaatsen.
Antieke toonbank winkelvitrine Bordighera.
toonbankgigant.
Ons meubilair gratis gevisualiseerd in uw winkel. Heeft u plannen uw eigen winkel te openen of is het tijd om uw huidige winkelinrichting weer eens op te frissen, en heeft u geen idee hoe de nieuwe inrichting eruit zal komen te zien?
Toonbanken Winkelinrichting Retif Nederland.
Toonbank Réceptio wit 56x61.9x111cm Ref. 11999, Excl BTW. Blijven wij in contact? Ideëen, inspiratie, raad. ADVIES EN DIENSTEN. Informatie over de levering. Wie zijn wij? Sitemap Wettelijke vermeldingen Algemene verkoopsvoorwaarden Copyright 2017 Retif. Your postal code: Ok. Choose your RETIF store: Selecteer winkel.

Contacteer ons